Онлајн

Онлајн настава – важно обаваштење за родитеље и ученике

Monday 30th November, 2020

Поштовани ученици и родитељи,

 

Од понедељка, 30. новембра Пољопривредна школа са домом ученика реализује програм наставе и учења онлајн.

Настава ће се реализовати преко гугл учионице за коју је Школа формирала своју платформу и у којој смо и до сада радили у онлајн недељама.

Новина је да ће се часови реализовати према распореду часова за сва одељења према сатници преподневне смене. Дакле, први час почиње у 9 сати, а седми се завршава у 13:10.

Часови ће се реализовати преко видео-конференцијске везе гугл учионица (меет). Присуство на часовима ће се евидентирати.

За ученике који немају материјално техничке могућности (рачунар са интернетом, лаптоп, таблет, телефон са камером и интернетом) Школа ће, у договору са одељенским старешинама, омогућити да родитељи узму на реверс школски таблет који би ученик користио током наставе на даљину, а најдуже до краја првог полугодишта. Уколико и ова опција не омогућава да се ученик адекватно укључи у онјалн наставу, Школа ће штампати материјал за учење, а обавеза је ученика/родитеља да у договорено време дођу у школу и исте преузму.

Школа је спремна да Вам помогне у отклањању недоумица око организације рада и, као и до сада, пружи сваку врсту подршке и помоћи.

Желимо вам добро здравље! Чувајте себе и своје ближње!

 

Posted by